Sakkjes en zo

dinsdag 28 februari 2012

And the nominees are...

Blij verrast ben ik! 
De Oscar awards zijn nog niet voorbij of de volgende uitreiking is al aan de beurt. En dit keer ben ik één van de winnaars! Dus rol die rode loper maar uit, ik heb me net in een prachtige japon van ontwerper Addy-van-de-je-weet-wel gehezen, zit dik in de make up, hoge hakken aan en gáán op die rode loper!

Ik heb namelijk....

de...

....award gewonnen!!!

applaus applaus applaus

Ik heb deze award gekregen van Wendy's Stitches! Daarom echt ontzettend bedankt voor deze eervolle onderscheiding Wendy. Lief dat je mij en mijn blog meer aandacht geeft via deze weg, dat waardeer ik zeer. Deze doorgeef-award is in het leven geroepen om bloggers met minder dan 200 volgers meer bekendheid te geven. Het is nu aan mij om 5 andere bloggers in het zonnetje te zetten door hen deze award ook te gunnen. Bij mijn keuze heb ik overigens niet uitgezocht of iemand deze award al eerder heeft ontvangen...ik hoop dat een ieder deze award met trots van mij in ontvangst zal nemen, ik vind jullie en jullie blogs geweldig!

In willekeurige volgorde:

  http://www.magnifique4you.nl/ : Brigitte heeft (nog) geen blog, dus volgens de spelregels 'mag' het eigenlijk niet...maar ik vind dat zij ook een plek verdiend tussen de andere winnaars! Kijk maar eens wat ze allemaal voor moois maakt!

http://jipbyjan.blogspot.com/ : Blog van Janneke, omdat zij precies weet wat voor mooie spullen ze in moet kopen die ik allemaal wel zou willen hebben!

http://eenkastjeperdag365.blogspot.com/ : Blog van Nelleke, omdat ik het zo'n ongelooflijk goed in elkaar stekend project vind waaraan ze is begonnen. Heerlijk om te lezen dat haar huis steeds meer geordend is! Misschien dat ik ook nog, ooit, op een dag....zucht...

http://wolfjes-wereld.blogspot.com/ : Blog van WOLfje, omdat haar verhalen en creativiteit mij erg aanspreken, zeker vanwege het feit dat onze dochter op de Vrije school zit!

http://lekkerfrisss.blogspot.com/ : Blog van Miranda, I love her scandinavian taste! Dat is goed te zien op haar blog!

Lieve groetjes
Wendy

En dan nog even de 'regels' als je een Liebster blog award ontvangen hebt:
- Zet de award op je blog.
- Vermeld de gever van de award, natuurlijk met link.
- Geef, als je dit wilt, de award door aan 5 bloggers van jouw keuze. Dit doe je door hun blog met link te vermelden.


2 opmerkingen:

 1. Heeee Wendy, het houdt niet op met prijzen voor jou. Maar je verdient het oprecht, want wat je ontwerpt en maakt is gewoon SUPER. Lief, vrolijk, fleurig en kleurig en bovendien heel netjes!! Ik gun je deze prijs van Harte!! Geniet ervan! Ben trots op je! mams

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Wendy,
  Hartelijk bedankt voor de Award! En ook voor de lovende worden; daar wordt ik stil van.
  Het gaat jou ook vast nog eens lukken (echt, als ik het kan...), maar voor alles is een tijd dus wacht die gewoon rustig af.

  Ik heb de award al ns eerder gekregen en toen merkte ik dat ik hem niet door kon geven. Waarom kun je hier lezen:
  http://eenkastjeperdag365.blogspot.com/2012/02/dag-110-een-volle-la-deel-2.html

  ps. Wat heb je een leuke blog!

  BeantwoordenVerwijderen