Sakkjes en zo

donderdag 6 september 2012

Rood-met-witte-stippen hier rood-met-witte-stippen daar!

Anouck bestelde bij mij drie verschillende Sakkjes en zo producten, allemaal in dezelfde style, allemaal voor haar dochtertje Lise! 

Een dekenhoes (135x100 cm.), een naambordje en een rugzakje. Is het niet heerlijk vrolijk al die rood-met-witte-stippen! Er zijn veel stofjes waar ik vrolijk van wordt, maar wat is dat toch met deze combi? Haha!

Het borduurwerk op de dekenhoes is weer prachtig verzorgd door mijn creatieve vriendin Brigitte van Magnifique4you

Groetjes
Wendy

8 opmerkingen:

 1. ja, inderdaad is deze combi altijd zo vrolijk. Wit met rode stippen ook wel, maar rood met witte stippen het meest. Heel leuk zijn deze bovenstaande ontwerpjes weer van je.
  Complimenten, mams

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Wendy, werkelijk prachtig!!! Weet je wat misschien ook nog leuk is? Om haakjes op het naambord te schroeven zodat ze er nog wat prullaria zoals een ketting en een armbandje aan kan hangen. Echt heel tof! Waar heb je de prachtige letters vandaan? Of kan je zo mooi knippen.... De tas is ook gaaf! Ja je weet het he, in onze kennismaking in blogland liet ikje ook al weten dol op rood met witte stippen en ruitjes te zijn!
  Groetjes Manon

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat ziet er zeker vrolijk uit! Leuk gemaakt.
  De poef hieronder trouwens ook. Super!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat dat is met deze combi.....HELEMAAL SUPER!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat dat is met deze combi.....HELEMAAL SUPER!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. heel mooi allemaal... de naam op het tasje, heb je dat met vilt gedaan?

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Bedankt allemaal, wat een leuke reacties! @Mamanon leuk idee die haakjes! De letters zijn van vilt (dubbel-laags) en zijn gebaseerd op het lettertype van het borduursel op de dekenhoes. Ik knip ze zelf, zo kan iedereen eigenlijk het lettertype kiezen die hij/zij mooi vindt. @Kaatje de naam op de rugzak is net als op het naambordje inderdaad van vilt.

  Fijne dag allemaal!
  Groetjes
  Wendy

  BeantwoordenVerwijderen