Sakkjes en zo

zaterdag 20 juli 2013

Timo's babykamer!

Liezeth bestelde, enige tijd geleden, voor de babykamer van Timo een poef en een kapstokje (in dezelfde style als ik al eens eerder maakte). Omdat ik Timo een klein extraatje wilde geven maakte ik een vrolijk vliegtuigje in dezelfde stofjes van de poef en het kapstokje. 

  
Op het moment dat ik de bestelling maakte was de kleine Timo nog niet geboren, maar mocht ik uit praktisch oogpunt als enigste zijn naam alvast weten! Liezeth en ik kennen elkaar overigens buiten Sakkjes en zo niet, dus ik zou zijn naam toch niet kunnen verklappen aan hun naasten, maar dat betekende wel dat ik nog een tijdje moest wachten tot de kleine man geboren was en ik dit berichtje kon plaatsen. Gisteren ontving ik het berichtje van Liezeth dat Timo op zondag 14 juli jl. is geboren en dat het allemaal goed met ze gaat!
 


Liezeth en haar man waren heel erg blij met de spulletjes en vonden het vliegtuigje ook helemaal geweldig, die heeft een mooi plekje gekregen boven het ledikant.

Liezeth bestelde ook nog een aankleedkussenhoes, ik had deze nog niet eerder gemaakt dus vond het wel een uitdaging om deze een keer te maken. 


Hieronder zie je de gehele bestelling in de babykamer van Timo! 
Liezeth, bedankt voor het sturen van de foto's en veel geluk met jullie zoontje Timo!


Groetjes
Wendy
5 opmerkingen:

 1. Echt geweldig! Ik kom zeker bij je terug in oktober, als het kleine meisje van mijn broer en schoonzus is geboren (en misschien nog wel eerder, want binnen enkele dagen bevalt mijn collega.....)

  XXX Wendy

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Thanks everyone! @Mijn naamgenoot: ben benieuwd :-)
  Groetjes
  Wendy

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

  BeantwoordenVerwijderen